WAT IS DE CLOUD DANCERS?

Welkom bij de Cloud Dancers

De Clouddancers is een 3 maanden maatwerk-programma voor coaches en creatieven die een aanbod vanuit het hart willen creëren.

Samen tappen we in op jouw energie en verlangens. Deze vertalen we naar een concreet programma aanbod waarmee er een nieuwe fase in je bedrijf aanbreekt. Een fase waarin je in licht en rust onderneemt. 🔵

Investering: €4.999,-

What to expect

HEART-CENTERED

Vrijheid

Je onderneemt vanuit je hart. Je bent een dedicated coach, expert of ervaringsdeskundige en helpt jouw klanten daarin succesvol. Je draait prima maanden, hebt voldoende klanten en toch voel je dat het nu tijd is om verdieping aan te brengen in je aanbod. Zodat de wereld volledig kan leunen op jouw toegevoegde waarde en deze daarmee mooier en lichter wordt. You are the changemaker. The world is ready! Dankzij de Cloud Dancers kun jij vanuit moed, plezier en vertrouwen jouw klanten inspireren om samen de wereld mooier te maken.

De Cloud Dancers

Is dit iets voor mij?

  • Je bent een ervaren ondernemer, en groeit in het ondernemen vanuit je hart.
  • Je drijfveer is je eigen leven, dat van je geliefden en van jouw klanten mooier te maken. Je focus ligt daarbij op het verhogen van energie, in welke vorm, materie of middel dan ook.
  • Je goed voelen, goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk voor je, want je weet dat je dán het mooiste aan je klanten kan geven.
  • Je bent moedig en hebt een basis vertrouwen in jezelf. Je hebt al uitdagingen overwonnen en een innerlijke drive en motivatie om ‘het beste eruit te halen’.

DIT IS REGIEN

Welkom

De afgelopen jaren heb ik twee mooie ondernemingen gehad, waarin ik hard heb gewerkt en veel op strategie en ‘hoofd’ deed.

Ik begeleidde vervolgens ondernemers om een programma-aanbod te creëren vanuit het hart en de juiste energie. Totaal passend bij hen. Vanuit moed en vertrouwen. Alleen dán voelden ze zich vrij. Vrij binnen hun aanbod. Tegelijkertijd heb ik mijn eigen aanbod ook veranderd. Naar een lichte vorm waarin mijn talent volledig tot haar recht komt. Ik onderneem nu vanuit een lichte flow. En dat gun ik jou ook.

A Cloud Dancer dances below a dreamy cloudscape, among the waves and in and out of rays of sun.

You are destined for more, do you dare?

—House of Are

Be the changemaker.
For a better world.